Vídeos

Què és el Ball de Bastons?

Ja saps realment què és o què significa realment el Ball de Bastons? Entra al següent vídeo i surt de dubtes!

 

El Ball de l’Arreplec

La Coordinadora de Ball de Bastons de Catalunya posa a disposició de totes les Colles de Ball de Bastons aquesta coreografia la qual empra la cançó titulada “Ara i Sempre” per a donar ritme i musicalitat a la dansa.

Així com s’han creat coreografies per zones geogràfiques o territorials, l’Arreplec va néixer a la primera edició de l’APLEC Jove Bastoner de Catalunya amb la intenció de ser un ball d’unió entre colles per tal de poder finalitzar [o no] les nostres festes, diades, trobades, etc. en germanor i compartint la darrera [o no] dansa de la jornada fent ús dels Bastons.

La música ha estat editada pel compositor Joan Macias Bonet i la compositora Núria Espejo Delgado.

La coreografia ha estat creada per les joves i els joves participants en el I APLEC Jove Bastoner de Catalunya.

 

El Ball del Passi-ho bé!

La Coordinadora de Ball de Bastons de Catalunya posa a disposició de totes les Colles de Ball de Bastons aquesta coreografia la qual empra la cançó popular del “Passi-ho bé” per a donar ritme i musicalitat a la dansa.

Així com s’han creat coreografies per zones geogràfiques o territorials, el Passi-ho bé va néixer amb la intenció de ser un ball d’unió entre colles per tal de poder finalitzar les nostres festes, diades, trobades, etc. en germanor i compartint la darrera dansa de la jornada fent ús dels Bastons.

  

El Ball de l’Esquerrana

En aquesta ocasió, us presentem el Ball de l’Esquerrana el qual és un ball del qual no es coneix l’autoria i que ballen diverses colles del Ball de Bastons de Catalunya.

  

El Ball de la Cosidoreta

En aquesta ocasió, us presentem el Ball de la Cosidoreta el qual és un ball del qual no es coneix l’autoria i que ballen diverses colles del Ball de Bastons de Catalunya.

 gencat

Translate »