XLIII Trobada Nacional de Ball de Bastons de Catalunya

  • 0

XLIII Trobada Nacional de Ball de Bastons de Catalunya

Category : Notícies

El món bastoner celebra enguany la XLIII edició de la Trobada Nacional de Ball de Bastons de Catalunya a Sabadell, la cocapital del Vallès Occidental. La Colla de Bastoners de Sabadell, organitzadora de l’esdeveniment, ha plantejat un conjunt d’activitats durant tot el cap de setmana. El divendres 11 de maig al matí començaran amb la Trobada d’Escoles Bastoneres, el final del projecte homònim que han tirat endavant durant tot l’any amb una bona part de les escoles de la ciutat.
A la tarda, una xocolatada popular i l’animació infantil a mans de Jaume Ibars i Landry el Rumbero faran gaudir la canalla una bona estada.
Clausuraran el dia la trobada amb exmembres de la colla i la música de PD Magenta.
 
El matí del 12 de maig començarà amb una visita guiada per conèixer l’origen de la ciutat de Sabadell. Tot seguit un vermut popular i un dinar de germanor serviran per amenitzar l’ambient pels actes més importants que seguiran a la tarda.
A les 17h totes les colles donaran sortida a les quatre cercaviles simultànies que desfilaran fins a arribar a l’Avinguda Francesc Macià, on les totes alhora faran el ball final, l’Arreplec. 
En acabat, les colles gaudiran d’un sopar de germanor, just abans que comenci, a les 21.30h, el concert de Doctor Prats, Roba Estesa i Ovella-Xao.
 
Us adjuntem el cartell de les jornades!
 

 

trobadanacional.bastonersdesabadell.cat

 

Fes el teu comentari


gencat

Translate »