Tercera edició dels Concursos de Ball de Bastons per a Centres Educatius

  • 0

Tercera edició dels Concursos de Ball de Bastons per a Centres Educatius

Category : Notícies

Després de les edicions del 2019 i 2021, i amb les millores oportunes, continuem amb els Concursos de Ball de Bastons per a Centres Educatius amb la finalitat d’apropar aquesta dansa al jovent i infants a través de les seves escoles i instituts. Per aquest motiu us escrivim aquest mail amb l’objectiu que ens ajudeu a fer-ne difusió i mirar que arribi al màxim de persones possibles. 

Els concursos estan Per a qualsevol dubte, pregunta o suggeriment, preguem que ens envieu un mail a concurs@balldebastons.cat i intentarem donar resposta tan aviat com es pugui. Recordeu, però, que s’aniran afegint totes les informacions oportunes al web www.balldebastons.catoberts a totes les escoles de primària i instituts de secundària de Catalunya, independentment de si fan Ball de Bastons com a activitat en algun moment del curs. Aquests són els següents:

Per a qualsevol dubte, pregunta o suggeriment, preguem que ens envieu un mail a concurs@balldebastons.cat i intentarem donar resposta tan aviat com es pugui. Recordeu, però, que s’aniran afegint totes les informacions oportunes al web www.balldebastons.cat

MOLTES GRÀCIES per endavant per la vostra ajuda i esperem que aquesta iniciativa us il·lusioni tant com a nosaltres! 

 
VISCA EL BALL DE BASTONS! ARA I SEMPRE!
 


gencat

Translate »