Resolució “Tothom pot fer Ball de Bastons” 2018

  • 0

Resolució “Tothom pot fer Ball de Bastons” 2018

Category : Notícies

La línia de subvenció “Tothom pot fer Ball de Bastons” de la Coordinadora de Ball de Bastons de Catalunya de l’any 2018 es va publicar el 4 d’Abril de 2018. El termini de presentació de projectes finalitzava el 30 del mateix mes. A data d’1 de Maig, es van revisar tots els projectes i es van comptabilitzar fins a un total d’11 sol·licituds.

Al llarg del mes es van fer totes les valoracions de forma individual amb la totalitat de membres de la Junta General de l’entitat i aquests es van trobar de forma presencial per acabar de debatre els diferents projectes. Es van considerar les diferents opinions i puntuacions de tots els ítems a valorar, i amb un màxim de 45-50 punts (en funció de les possibles puntuacions extres donades per algun membre de la Junta General), es va fer el recompte final.

Del total de propostes, les dues seleccionades han estat les següents:

El projecte 9 – Creació del vestuari del Ball de Bastons de Nit del Ball de Bastons de Salou, amb una puntuació de 31’4.

El projecte 11 – Projecte d’investigació i divulgació sobre la Presència del Ball de Bastons a Sarrià del Bastó de Sarrià, amb una puntuació de 35’8.

Volem agrair a totes les colles que s’han presentat a la línia de subvenció de la Coordinadora de Ball de Bastons de Catalunya, a la vegada que esperonem a tothom a participar en les següents convocatòries.

En cas que la vostra colla hagi presentat un projecte, pot sol·licitar la seva puntuació per correu electrònic [subvencions@balldebastons.cat] i pot demanar alguns comentaris per a millorar de cara a altres convocatòries. En tot moment hi serem per intentar ajudar-vos a totes i continuar treballant dia rere dia pel Ball de Bastons.


Fes el teu comentari


gencat

Translate »