I Repicada de la Regió de Barcelona (21.04.2018)

  • 0

I Repicada de la Regió de Barcelona (21.04.2018)

Category : Notícies

Per a millor organització interna, des de l’any 2009, es va dividir el territori de Catalunya en set àmbits geogràfics anomenats territorials: Comarques Gironines, Terres de Ponent, Comarques Centrals, Vallès, Regió de Barcelona, Penedès i Comarques Meridionals. A partir d’aquest moment, l’entitat comença també a moure’s per organitzar esdeveniments per a cadascuna d’aquestes noves territorials les quals estan constituïdes per les diferents colles del territori en qüestió. No totes s’inicien a la vegada sinó que atenent a les necessitats i inquietuds de cadascuna, s’enceten un tipus de projectes o altres. En el cas de la Regió de Barcelona -la qual estarà formada per les comarques de: Baix Llobregat, Barcelonès i Maresme.- no ha estat fins aquest any 2018 que s’ha pogut organitzar el primer esdeveniment de la Territorial el qual s’anomenarà a partir d’ara “Repicada Bastonera de la Regió de Barcelona”.

El dissabte 21 d’abril es va dur a terme la I Repicada de la Regió de Barcelona que va comptar amb la participació d’un total de 12 colles. Aquestes foren: els Bastoners de Casc Antic de Barcelona, els Bastoners del Raval, la Colla Bastonera de Gràcia, Colla Jove de Bastoners de Castelldefels -ACP-, Colla de Bastoners d’Esplugues de Llobregat, Bastoners de Mataró, Els Ceballuts (Bastoners de Sant Feliu de Llobregat), Ball de Bastons del Clot, Bastoners de Gavà, Els Picacrestes Colla Dansaire, Bastoners de l’Esbart Dansaire de Sant Adrià de Besòs i la colla amfitriona El Bastó de Sarrià.

A continuació, podeu veure el programa i el cartell de l’esdeveniment. A més, podeu veure una petita galeria de fotografies de la jornada! Una gran jornada, sense dubte!

 


Fes el teu comentari


gencat

Translate »