La colla de colles és una realitat!

  • 0

La colla de colles és una realitat!

Category : Notícies

La Colla de Ball de Bastons formada per representants de diferents colles de Catalunya ja és una realitat i és una realitat ben fantàstica! Projecte amb els antecedents al primer viatge de la Coordinadora de Ball de Bastons de Catalunya realitzat el passat juliol del 2017 a Segòvia, i encetat formalment al primer APLEC JOVE Bastoner de Catalunya realitzat l’agost del 2017 a Salou, té l’objectiu de comptar a Catalunya amb una colla que pugui representar diverses a l’hora. És un projecte obert a tothom qui vulgui participar compta en el seu repertori amb la totalitat dels anomenats “Balls de la Coordinadora” creats pel jovent del territori català, a més d’altres peces conegudes i compartides per diferents colles de Ball de Bastons. Amb una finalitat de fer caliu i germanor entre bastoneres i bastoners, la colla de colles pretén fer diferents coreografies amb els diferents estils que podem trobar a Catalunya i representar aquesta en cas de necessitat. Cadascuna de les persones participants balla amb el seu vestuari i els seus bastons, si bé comparteixen música, coreografies i els somriures que s’esdevenen.

Després de Segòvia i Salou, la formació va fer la seva primera actuació formal com a tal el passat gener dins del SOM CULTURA a Barcelona, on van participar diferents colles de tota Catalunya i on van participar dansaires de totes les edats.

Bé! Doncs el passat 13 de Maig, dia després de la 43a Trobada Nacional, van actuar al IV Fòrum de les Cultures Populars i Tradicionals de l’Hospitalet! Un grup de 9 joves de 7 colles diferents, la majoria dels quals va dormir a Sabadell la nit anterior, es van desplaçar fins a Hospitalet de Llobregat per fer la seva actuació. D’aquesta manera, donem per consolidat un somni i també donem per encetat el camí que moltes persones demanaven: la colla de colles és una realitat!

GRÀCIES A TOTES LES PERSONES QUE LA FEU POSSIBLE! SI VOLEU PARTICIPAR, NO US HO PENSEU MÉS I PREGUNTEU!

VISCA EL BALL DE BASTONS! ARA I SEMPRE!


Fes el teu comentari


gencat

Translate »