III Concurs BalldeBastons.REC! 

  • 0

III Concurs BalldeBastons.REC! 

Category : Notícies

Avui, 9 d’agost de 2018, es publiquen les bases del III Concurs BalldeBastons.REC! 
 
El Concurs “BalldeBastons.REC“, és un concurs d’edició de vídeos organitzat per la Federació Coordinadora de Ball de Bastons de Catalunya que té com a objectiu el foment i la difusió del Ball de Bastons mitjançant les noves tecnologies i la creativitat de la societat que ens envolta. Tradició i innovació s’uneixen per vestir de gala aquest concurs que només estableix una norma molt bàsica: la temàtica! Els vídeos que es presentin al concurs han de tenir com a base temàtica el Ball de Bastons, si bé no es requereix cap element explícit d’aquesta dansa sinó que el vídeo en tracti d’ella.
 
Us adjuntem les bases del concurs i us animem a participar en aquest a partir del qual esperem que el Ball de Bastons i la cultura popular en general en surti reforçada.
 
 

BASES                   LOGOTIPS

 
Us demanem que compartiu aquesta informació amb totes les persones que conegueu, siguin o no participants directes en aquesta dansa tan antiga i tan rica. Tothom té quelcom a dir, tothom té somnis i il·lusions i tothom pot participar en el Ball de Bastons ja sigui ballant, tocant la música que marca el nostre ritme, creant noves coreografies, observant i somrient quan veiem els espectacles […] Tothom té cabuda en el món bastoner i esperem que participi gent de tots els àmbits i de tots els racons de la nostra terra. 
 

VISCA EL BALL DE BASTONS!! ARA I SEMPRE!! 

 

Fes el teu comentari


gencat

Translate »