Es celebra la IV Trobada Bastonera Infantil de Catalunya

  • 1

Es celebra la IV Trobada Bastonera Infantil de Catalunya

Category : Notícies

Espectacular, magnífica, brutal, fantàstica, màgica, i un llarg etcètera. Són i seran paraules que definiran la IV Trobada Bastonera Infantil de Catalunya (TBI), celebrada el 2 d’octubre de 2021 al municipi d’Esplugues de Llobregat, gràcies a l’organització de la Colla de Bastoners d’Esplugues. És la primera TBI després de l’arribada de la COVID19 i ha estat capaç de concentrar, complint en tot moment la normativa vigent i garantint la seguretat de totes les participants, un total de 12 colles d’arreu del territori català. Aquestes han estat, a més de la colla amfitriona, les següents: el Ball de Bastons de l’Arboç, els Bastoners de Castellbell i el Vilar, la Colla Bastonera de Cardedeu, el Ball de Bastons Xic de Sant Pere de Ribes, els Picacrestes del Prat de Llobregat, els Bastoners de Sabadell, els Bastoners de Llorenç del Penedès, els Bastoners d’Altafulla, els Bastons Menuts de Sant Pere de Ribes, els Bastoners de Sant Sadurní i els Bastoners de Terrassa.

La jornada ha començat a les 16h amb l’arribada de les colles, seguida de les dinàmiques organitzades conjuntament per la Colla de Bastoners d’Esplugues i la Presidència de la Coordinadora de Ball de Bastons de Catalunya. Unes activitats per a totes les participants on han pogut treballar en equip i passar-s’ho bé, objectiu de la TBI. A continuació, s’han canviat i preparat per començar l’actuació, estàtica per les mesures estipulades per l’administració, amb diferents rondes i amb un ball final per part de totes les colles infantils a la vegada. Abans, però, la Coordinadora ha fet entrega del banderí infantil de Catalunya al grup organitzador de la TBI 2021, un banderí que ja queda pel futur per a les següents edicions de la TBI i per a les colles infantils de Ball de Bastons de Catalunya. Acabada la ballada conjunta, s’han fet els parlaments, per part de la presidenta de la Colla de Bastoners d’Esplugues, el president de la Coordinadora de Ball de Bastons i la regidora de cultura del municipi, s’han lliurat els recordatoris a les colles i un petit detall a totes les participants, i s’ha fet un reconeixement especial a tot l’equip de monitores i monitors que fan possible l’existència de les colles infantils de Ball de Bastons a Catalunya.

Finalitzat l’acte central, tothom ha pogut berenar i gaudir d’un espectacle per part del grup AMBAUKA.

De nou, senzillament ESPECTACULAR! Gràcies a totes les colles, i en especial la d’Esplugues de Llobregat, per fer-ho possible!


1 Comment

Es presenta el banderí infantil de Catalunya – Congrés Internacional de Ball de Bastons

2 d'octubre de 2021 at 10:56 pm

[…] Més informació sobre la IV Trobada Bastonera Infantil de Catalunya a: http://balldebastons.cat/noticies/es-celebra-la-iv-trobada-bastonera-infantil-de-catalunya/ […]


gencat

Translate »