El llibre il·lustrat del Ball de Bastons de Catalunya

  • 0

El llibre il·lustrat del Ball de Bastons de Catalunya

Category : Notícies

El llibre del Ball de Bastons és una antologia visual del Ball de Bastons de Catalunya, una explosió de colors on representem totes les colles bastoneres a través del seu ric i original vestuari. Al seu interior hi trobarem més de 200 il·lustracions geomètriques i un munt de curiositats sobre el Ball i les seves colles que no coneixies i de ben segur et sorprendran.

Tot i el seu llenguatge fresc i modern, aquest llibre neix amb l’ambició de convertir-se en una referència definitiva sobre el Ball de Bastons de Catalunya, un recull visual de colles, actuals i desaparegudes, que no s’havia fet mai fins ara. Aquest és el primer d’una sèrie de llibres temàtics que recorreran el ric paisatge de la nostra cultura popular.

El Llibre del Ball de Bastons de Catalunya, està a punt de veure la llum, però per poder ser una realitat, necessitem la vostra col·laboració. S’ha iniciat una campanya de Verkami on podreu comprar el llibre i aprofitar les promocions que us hem preparat. La campanya dura només aquest mes de març i així tindreu el llibre per Sant Jordi!

Ves a www.vkm.is/balldebastons i ajuda’ns a fer-ho realitat!

VISCA EL BALL DE BASTONS! ARA I SEMPRE!gencat

Translate »