Canvi de presidència i junta directiva a la Coordinadora

  • 0

Canvi de presidència i junta directiva a la Coordinadora

Category : Notícies

El dissabte 19 de febrer es celebrà l’assemblea general ordinària 2022 de la Coordinadora de Ball de Bastons de Catalunya, coincidint amb la fi de la legislatura encetada l’any 2018. Tot recuperant la presencialitat i format de l’assemblea, entre altres punts, s’havia de votar el canvi de presidència i, per tant, de la junta directiva. De forma unànime, les colles del Ball de Bastons de Catalunya han donat llum verda a la candidatura encapçalada per Laura Gotarra Sánchez, tresorera en la darrera legislatura, acompanyada per Carme Bonet Caro i Núria Garriga Alonso.

En acabar la votació, la presidència sortint, encapçalada per Adrián Ortiz Mera, ha donat per finalitzada la legislatura amb un vídeo de comiat i amb una sorpresa per a totes les persones assistents. Al ritme dels Balls de Bastons de Catalunya, interpretats per joves de la Colla Bastonera Les Romanes i el Ball de Bastons de Salou, amb el músic Joan Macias Bonet al flabiol i el tamborí, s’ha ofert un petit refrigeri a les assistents, amb un pastís emotiu confeccionat amb tota l’estima pel Ball de Bastons. 

Amb aquest canvi finalitza una etapa de 7 anys on la Coordinadora de Ball de Bastons de Catalunya ha estat encapçalada per l’egarenc Adrián Ortiz Mera. A partir d’ara, i remarcant el fet històric pel Ball de Bastons i la cultura popular d’aquest país, la Federació Bastonera serà gestionada i dirigida per una junta directiva formada totalment per dones, les quals representen dues terceres parts del conjunt del món bastoner català. Per primer cop en la seva història, la Coordinadora de Ball de Bastons de Catalunya té una presidenta al capdavant.

Tota la junta sortint, així com les colles assistents, ha desitjat una legislatura plena d’encerts, il·lusió i Ball de Bastons!

Continuem treballant per totes les persones que conformen la nostra GRAN FAMÍLIA BASTONERA!

VISCA EL BALL DE BASTONS! ARA I SEMPRE!gencat

Translate »