Una rebuda espectacular a Peramola!

  • 0

Una rebuda espectacular a Peramola!

Category : Notícies

El passat 18 d’Agost va tenir lloc a la població de Peramola la I Trobada Bastonera de les Terres de Ponent la qual comptà amb la participació del Ball de Bastons del Casal Pere III de Balaguer, el Ball de Bastons de Canyelles, els Bastoners del Casc Antic de Barcelona, els Bastoners de les Valls d’Àneu i els Bastoners de Peramola. A més, comptà amb una representació d’altres colles que formaren una colla de colles i que també hi participaren en l’acte a proposta de l’organització. Aquesta fou formada per representants de fins a 7 colles diferents d’arreu de Catalunya.

Una rebuda espectacular i molt acollidora és el resum clau d’aquesta Trobada Bastonera. Sense dubte serà recordada per totes les participants puix que la prèvia a l’actuació, la cercavila en qüestió i el sopar i festa posterior fou un gran espai on totes les colles participants varen poder coneixe’s i gaudir unes de les altres. El poble de Peramola i les colles participants només tenien una pregunta i és si tornaríem l’any vinent a repetir aquesta gran experiència.

Des de la Coordinadora de Ball de Bastons de Catalunya volem agrair tota la feina feta a la Vocalia de Terres de Ponent i als Bastoners de Peramola, i sobretot molt especialment a la tasca feta per la Dolors Espluga i Espluga la qual ha dedicat gran part de la seva vida a la cultura popular i molt concretament també al Ball de Bastons.

Moltes i moltes gràcies per aquesta magnífica vetllada! Aquí us deixem un petit àlbum de fotografies de la jornada!

VISCA EL BALL DE BASTONS! ARA I SEMPRE!


Fes el teu comentari


gencat

Translate »