Trobada Escoles Bastoneres de Sabadell

  • 0

Trobada Escoles Bastoneres de Sabadell

Category : Notícies

Tot un èxit! Espectacular! Magnífica! Amb aquestes paraules podem definir la primera Trobada d’Escoles Bastoneres de Sabadell!

Amb la participació de les escoles de primària: Escola Estel, Sagrada Família, La Trama, Miquel Martí i Pol, La Floresta i Nostra Llar; i amb la participació de l’institut de secundària La Romànica de Barberà del Vallès, es va omplir la Plaça de la Creu Alta de colors, somriures i picades de bastons. Cadascun dels centres va mostrar a la resta la seva coreografia del Ball de la Bobina les quals eren úniques en tot moment i moltes de les quals van ser creades per les mateixes infants. Finalitzada aquesta primera ronda, la colla infantil dels Bastoners de Sabadell realitzà la seva exhibició amb un repertori de sis coreografies pròpies de la colla. Per acabar, tothom va entrar a plaça i ballà a la vegada la seva coreografia del Ball de la Civada. Tot plegat acompanyades del so dels flabiols i tamborins que van tocar les diferents músics de la colla organitzadora. Unes jornades d’allò més completes i il·lusionants que sense dubte esperonem a repetir i a engrandir molts més anys!

El Ball de Bastons als centres educatius és possible i més que possible és gratificant i educador! Perquè entre totes puguem apropar el Ball de Bastons a totes les infants de Catalunya!

Volem donar les gràcies a la Comissió Escoles dels Bastoners de Sabadell que ho ha fet possible i en especial a la seva responsable: la Mercè Felip. GRÀCIES I MÉS GRÀCIES PER TOTS ELS SOMRIURES DE LA JORNADA!

 


Fes el teu comentari


gencat

Translate »