Lliurament de premis dels Concursos de Ball de Bastons

  • 0

Lliurament de premis dels Concursos de Ball de Bastons

Category : Notícies

Benvingudes i benvinguts a l’entrega de premis dels Concursos de Ball de Bastons 2021,

Un lliurament malauradament telemàtic per la situació encara present arreu del país, però no per això menys il·lusionant. Aprofitant el Dia de l’Associacionisme Cultural, jornada dedicada a posar en valor el pes i la força de l’associacionisme cultural català, presentem aquest acte de reconeixement a les participants, així com les obres guanyadores dels diferents concursos de Ball de Bastons.

El Ball de Bastons és ple de màgia. Allò que aconsegueix on va és únic i ens uneix com a família. Això queda plasmat a l’obra guanyadora per la categoria de 1r a 3r de primària. Enhorabona a Àlex Morera Herrerias, de l’Escola Les Arrels de Mollerussa, amb els seus Bastons Màgics.

El Ball de Bastons ens fa vibrar i ens apassiona. Què estaríem disposades a fer per recuperar els nostres bastons? Seríem capaços de lluitar contra un monstre? Doncs precisament és això el que fan les i els protagonistes de l’obra guanyadora per la categoria de 4t a 6è de primària. Enhorabona a Joana Poca Cava, de l’Escola Les Arrels de Mollerussa, amb el Monstre Menja Bastons.

Però què és realment el Ball de Bastons? És per a totes les persones? Qualsevol pot fer-ne? Tothom pot fer Ball de Bastons? Doncs aquest és el que somia i defensa Berta Gordó Pons, de l’Escola Les Arrels de Mollerussa, amb el seu Somni de poder fer Ball de Bastons. Se li atorga un accèssit per originalitat i inclusivitat.

I si de la guerra en féssim dansa? Quants somriures aconsegueix el Ball de Bastons dia rere dia, any rere any? I si canviéssim les armes i les pors per bastons i dansa? A aquesta reflexió ens indueix l’obra guanyadora per la categoria de secundària. Enhorabona a Maria Cortines Casero, de l’Institut La Romànica, amb la seva obra Pica Ben Fort.

Per últim, però no menys important, quina és la imatge que voldríeu trobar a partir d’ara en samarretes, gots, bosses, motxilles, i un llarg etcètera? Com us imagineu la imatge que definirà el primer congrés internacional de Ball de Bastons, previst pels dies 21, 22, 23 i 24 d’octubre a la ciutat de Reus? Nosaltres ho tenim clar i per aquest motiu, el concurs de disseny de marxandatge pel Ball de Bastons ens deixa dues obres guanyadores: En segon lloc, enhorabona a Alba Tramútolo Caro per la seva proposta Oda a Bastons la qual veurà la llum ben aviat conjuntament amb el primer lloc i obra guanyadora Repicabenfort04 de’n Pau Sonet Martínez!

ENHORABONA A TOTES DUES PER LA FEINA FETA I MOLTES I MOLTES GRÀCIES A TOTES LES PERSONES QUE HEU PARTICIPAT EN ELS DIFERENTS CONCURSOS DEL BALL DE BASTONS.

Us estem molt agraïdes i us animem a participar en properes edicions.

Moltes Gràcies i us esperem a Reus el proper octubre!

VISCA EL BALL DE BASTONS! ARA I SEMPRE!gencat

Translate »