I Trobada Bastonera de les Terres de Ponent

  • 0

I Trobada Bastonera de les Terres de Ponent

Category : Notícies

Demà tindrà lloc a la població de Peramola la I Trobada Bastonera de les Terres de Ponent la qual comptarà amb la participació del Ball de Bastons del Casal Pere III de Balaguer, el Ball de Bastons de Canyelles, els Bastoners del Casc Antic de Barcelona, els Bastoners de les Valls d’Àneu i els Bastoners de Peramola. A més, comptarà amb una representació d’altres colles que formaran una colla de colles i que també hi participaran en l’acte a proposta de l’organització. Aquesta estarà formada per representants de fins a 7 colles diferents d’arreu de Catalunya. 
 
Els actes començaran a la tarda, emmarcats en la Festa Major del municipi, i s’allargaran fins a la nit on les colles participants gaudiran d’un sopar de germanor i de la pròpia festa organitzada per les associacions i institucions locals. 
 
Tota una gran festa que encetarà [esperem] un seguit de trobades per part de la Territorial de les Terres de Ponent. 
 
Us animem a assistir i gaudir d’aquesta trobada bastonera que de ben segur serà tot un èxit i que omplirà els carrers i les places de colors! Us adjuntem el cartell i el dríptic!
 
Recordeu que podeu aprofitar per fer fotografies i presentar-les pel CALENDARI BALL DE BASTONS 2019, o aprofitar per enregistrar material gràfic per a la vostra participació en el concurs d’edició de vídeos BALLDEBASTONS.REC!

Fes el teu comentari


gencat

Translate »