I Repicada Bastonera de la Regió de Barcelona

  • 0

I Repicada Bastonera de la Regió de Barcelona

Category : Notícies

Per a millor organització interna, des de l’any 2009, es va dividir el territori de Catalunya en set àmbits geogràfics anomenats territorials: Comarques Gironines, Terres de Ponent, Comarques Centrals, Vallès, Regió de Barcelona, Penedès i Comarques Meridionals. A partir d’aquest moment, l’entitat comença també a moure’s per organitzar esdeveniments per a cadascuna d’aquestes noves territorials les quals estan constituïdes per les diferents colles del territori en qüestió. No totes s’inicien a la vegada sinó que atenent a les necessitats i inquietuds de cadascuna, s’enceten un tipus de projectes o altres. En el cas de la Regió de Barcelona -la qual estarà formada per les comarques de: Baix Llobregat, Barcelonès i Maresme.- no ha estat fins aquest any 2018 que s’ha pogut organitzar el primer esdeveniment de la Territorial el qual s’anomenarà a partir d’ara “Repicada de la Regió de Barcelona”.

Així doncs, ja podem dir que tenim al caure la I Repicada Bastonera de la Regió de Barcelona que es durà a terme el dissabte 21 d’abril a Sarrià (Barcelona) de la mà del Bastó de Sarrià que enguany celebra el seu 5è aniversari. La jornada començarà de bon matí [8.30h] amb unes matinades bastoneres, seguit d’una xocolatada i tot un conjunt de propostes tals com tallers, exposicions i xerrades. A la tarda, tindrem la cercavila que donarà el tret de sortida a les 18.00h pel Casc Antic de Sarrià. Per finalitzar el dia, tindrem una potent proposta de concerts que començaran a les 22.00h a la Plaça de la Vila.

Podeu veure el programa i el cartell de l’esdeveniment a continuació! Ara sí que sí! Ja sabeu què fer aquest dissabte! Totes a gaudir de la I Repicada Bastonera de la Regió de Barcelona.


Fes el teu comentari


gencat

Translate »