Els Bastoners de La Granada a l’Acampada Jove!

  • 0

Els Bastoners de La Granada a l’Acampada Jove!

Category : Notícies

La vint-i-tresena edició de l’Acampada Jove ha tingut un aire granadenc amb la participació dels Bastoners de La Granada com a colla de cultura popular convidada per l’organització de l’esdeveniment. D’ençà que el projecte s’assentà en la vila de Montblanc, les diferents colles de cultura popular de la ciutat amfitriona han participat en els diferents actes culturals de l’Acampada i amb aquestes la constant i intensa participació del Ball de Bastos de Montblanc. A més, l’organització de l’esdeveniment contacta amb diverses entitats de cultura popular d’altres indrets de Catalunya i el Ball de Bastons és una de les expressions que més presència ha tingut al llarg de la seva història. La major part de les seves edicions ha tingut participació de diferents colles de Ball de Bastons i d’ençà que és a Montblanc, n’ha tingut en moltes ocasions una participació per partida doble.

Enguany, des del dijous 19 de juliol fins al diumenge 22 de juliol, les bastoneres i bastoners de La Granada [Alt Penedès] han fet diverses actuacions arreu de la vila, sigui per animar la zona on acampaven les participants o fos per omplir els carrers i places de Montblanc amb el so del repicar dels bastons i el dringar dels picarols, sempre acompanyats pel so de la gralla.

Així doncs, el grup de joves dels Bastoners de La Granada van poder actuar matí, tarda i nit durant els dies que durà l’esdeveniment i van poder compartir experiències amb altres grups i entitats com són els Catarres o el Ball de Gitanes de Terrassa. Tot un espectacle que esperem que es torni a repetir l’any vinent!

Enhorabona a totes dues colles per les seves respectives actuacions! Continuem treballant pel Ball de Bastons!


Fes el teu comentari


gencat

Translate »