El Ball de Bastons creix a Catalunya!

  • 0

El Ball de Bastons creix a Catalunya!

Category : Notícies

Durant el mes de juliol, el Ball de Bastons i la societat de Catalunya va poder donar la benvinguda a dues noves colles de Ball de Bastons: el Ball de Bastons dels Hostalets i el Ball de Bastons de Riudoms. Totes dues colles presentades oficialment en les seves respectives festes majors dels seus municipis, van sortir al carrer i acompanyades per la gent del poble i públic assistent arribat de diferents punts de la geografia catalana, van donar el tret de sortida a la que esperem que sigui una gran i llarga trajectòria en el món bastoner.

Per la nostra part només podem afegir: ENHORABONA per la feina feta a totes les persones que tiren endavant les iniciatives i GRÀCIES a les responsables que han procurat que tot sortís bé en aquests primers passos de vida bastonera.

Gràcies al conjunt de persones voluntàries i altruistes que enceten projectes com aquests, Catalunya esdevé des de fa molt de temps uns dels grans pols de l’associacionisme cultural a nivell mundial. Gràcies a totes vosaltres, Catalunya és cada dia més bastonera!

VISCA EL BALL DE BASTONS I VISCA LA CULTURA POPULAR!


Fes el teu comentari


gencat

Translate »