Alacant participarà a la 43a Trobada Nacional

  • 0

Alacant participarà a la 43a Trobada Nacional

Category : Notícies

La dansa de bastonets d’Alacant, datada l’any 1661, va desaparèixer en el temps fins que l’any 2016 es va recuperar de la mà de la Colla Corball, Colla de Cultura Popular de l’Alacantí. D’ençà d’aquesta data, han estat 2 anys plens d’experiències i creixement en tots els sentits amb l’objectiu de revifar la Cultura Popular a l’Alacantí recuperant balls tradicionals valencians, reinventar-los i adaptar-los als nous corrents creatius. Actualment, l’entitat compta amb tres seccions diferenciades: la Muixeranga, els Falcons i la Dansa de Bastonets. 

Precisament per aquesta darrera secció, la Colla Corball viatjarà a Catalunya aquest proper cap de setmana per participar [per primera vegada] a la Trobada Nacional de Bastoners de Catalunya d’enguany. Un primer contacte amb la Coordinadora de Ball de Bastons de Catalunya i el teixit associatiu bastoner català però de ben segur no el darrer.

Molta il·lusió i moltes ganes que sigui divendres 11 de maig, data prevista per a la seva arribada a Sabadell com a ciutat amfitriona.

Si les voleu veure ballar, no podeu faltar aquest dissabte a la tarda a la celebració de la 43a Trobada Nacional de Bastoners de Catalunya!

 

Més informació de la colla a:


Fes el teu comentari


gencat

Translate »