Marxandatge

CD “Ball de Bastons”
CD 001_0Aquest treball està recollit en la col•lecció La Tradición musical en España, volum 38, amb el nom Ball de Bastons – Catalunya, en el qual podem trobar i escoltar 55 melodies, a més permet visualitzar per ordinador les partitures de cada un dels títols, i un petit llibret de 24 pàgines on es detalla molt breument, en català i castellà, les particularitats de la nostra dansa. Un innovador i acurat treball que ha donat per tancada la feina que vàrem començar fa set anys.

Preu: 10.00€

 


“Les músiques del ball de bastons” Àngel Vallverdú i Rom, Robert Rovira i Ferré

les músiques del ball de bastonsDiversos estudis han tractat sobre el ball de bastons des d’una perspectiva local o poc aprofundida. Això ha fet que la majoria de la informació hagi estat fins ara dispersa. Les músiques del ball de bastons i el seu context ens mostra la pràctica totalitat de melodies que serveixen ara i havien servit antigament per a poder ballar aquesta dansa ancestral i viva. En aquest llibre hi podreu trobar partitures amagades fins ara en arxius, tonades que ja no es ballen però que hem pogut rescatar de la memòria d’antics bastoners i, no cal dir-ho, les músiques que continuen vigents. Tot això junt amb informació i fotografies de les colles de ball de bastons de tot Catalunya, perquè aquestes músiques que us oferim no quedin fora de context. Així doncs, aquest llibre és una eina important per constatar la grandíssima riquesa del ball de bastons des d’una de les seves vessants primordials: la música.

Preu: 22.00€

 


Petita història del Ball de Bastons

petita història del ball de bastonsEl llibre la “Petita història del ball de bastons”, editat per l’Editorial Mediterrània i promogut per la Coordinadora de Ball de Bastons de Catalunya es va publicar el juliol de 2010.

Edició: Editorial Mediterrània.

Preu: 5.00€

 

 

 


 

Formulari de contacte

Aquests camps *són requerits


gencat

Translate »