El Ball de Bastons amb La Marató de TV3

La Coordinadora de Ball de Bastons de Catalunya, conjuntament amb el Ball de Bastons del Pla de l’Aigua de Lleida, i plena coordinació amb les administracions, durà a terme una sèrie d’iniciatives per donar llum aquest 2020. Tot plegat, amb l’objectiu de recaptar fons per a La Marató de TV3 la qual està dedicada a la investigació de la COVID19.

Des de divendres 11 de desembre, a la Casa dels Gegants de Lleida, hi haurà l’exposició del Ball de Bastons de Terres de Ponent la qual serà aquí on es podrà veure per primer cop a la història.

El dissabte 19 de desembre a les 18h, a la Casa dels Gegants de Lleida, el Ball de Bastons de Catalunya serà representat conjuntament amb la presentació de les noves músiques per a Ball de Bastons i el lliurament dels premis del IV Concurs Fotogràfic “Ball de Bastons”. Tot plegat amb un espectacle de llums i bastons mai vist a la ciutat. 

El diumenge 20 de desembre a les 11h, a la Plaça de les Comèdies de Lleida, el Ball de Bastons de Catalunya serà representat conjuntament amb la participació de l’Esbart Dansaire Sicoris i l’Esbart Arrels de Lleida. De nou, també comptarem amb una petita presentació de les noves músiques per a Ball de Bastons, interpretades pel grup Els Taverners.

En tots els actes previstos, tota persona participant i de públic, podrà adquirir productes bastoners els beneficis dels quals aniran destinats a La Marató de TV3 dedicada a la investigació de la COVID19. De fet, i des del 4 de desembre, diferents establiments de Lleida vendran aquests productes bastoners fins al divendres 18 de desembre.

La Baralla Bastonera

Aquest 2020, la Coordinadora de Ball de Bastons de Catalunya ha editat fins a 3 jocs de taula. El primer que veu la llum és la Baralla Bastonera i serà posat a la venda amb motiu de les Festes de Nadal i la col·laboració del Ball de Bastons amb La Marató de TV3 per la investigació de la COVID19. El preu a la venda serà de 7€ i tots els beneficis de les baralles venudes fins al 19 de desembre, seran ingressats íntegrament a la Fundació de La Marató de TV3.

FES CLIC AQUÍ I ENCARREGA LA TEVA BARALLA BASTONERA!

Atenent la situació actual, tot anirà per prevenda. Podreu encarregar la vostra baralla bastonera a l’enllaç anterior i recollir-la en qualsevol dels establiments repartits per tota Catalunya a partir del dimecres 23 de desembre. Perquè la reserva de la baralla sigui efectiva, haureu d’emplenar correctament el formulari anterior i fer l’ingrés corresponent de 7€ per baralla demanda a través de les següents possibilitats:

  • Ingrés o transferència al número de compte de Caixa d’Enginyers ES81 3025 0026 7914 0001 4422, amb el concepte BARALLA + NOM I COGNOMS de la persona que encarrega la comanda.
  • Mitjançant Bizum al telèfon 626936680 (sortirà el nom de Laura, tresorera de l’entitat), amb el concepte BARALLA + NOM I COGNOMS de la persona que encarrega la comanda.

FES CLIC AQUÍ I ENCARREGA LA TEVA BARALLA BASTONERA!

A continuació, detallem els indrets on podreu recollir les vostres baralles bastoneres, tot agraint als establiments col·laboradors la seva predisposició per ajudar en el projecte i aconseguir, d’aquesta forma, recaptar fons per a La Marató de TV3. 

Mesures de prevenció adoptades

Tota activitat organitzada per la Coordinadora de Ball de Bastons de Catalunya cerca i cercarà en tot moment poder ajudar amb La Marató de TV3 i la investigació de la COVID 19. Amb tot, l’organització, en plena coordinació amb els diferents òrgans competents de les administracions, adoptarà totes les mesures de prevenció necessàries per ajustar-les a les mesures aprovades pel PROCICAT en el moment de realitzar-se cadascuna de les propostes plantejades. En aquest sentit, les mesures es classificaran en dos apartats: públic i participants. 

  • Tot el públic assistent als actes haurà de seguir les instruccions facilitades per l’organització i/o col·laboradores. Així doncs, i en funció del tipus d’acte, hi haurà el control d’aforament, el control de temperatura, la desinfecció dels espais, etc.
  • Pel que fa a les bastoneres i bastoners participants, hauran de seguir el protocol aprovat en darrera modificació el 17 de juliol de 2020 per la Coordinadora de Ball de Bastons de Catalunya. A més, s’hauran de seguir les mesures específiques aprovades per aquest projecte concret.


gencat

Translate »