#joemquedoacasa

En aquesta pàgina, anirem fent un recull de tot allò que gira al voltant del Ball de Bastons i la seva relació amb la crisi sanitària vers el virus COVID-19 i que ha portat a la ciutadania a restar a casa confinada. Tant per indicar suspensions o ajornaments d’actes com per oferir-vos tot de propostes a fer a casa durant aquests dies. Recordem que per responsabilitat, #joemquedoacasa


LA NOVA NORMALITAT DEL BALL DE BASTONS

EL BALL DE BASTONS POT TORNAR A LA SEVA ACTIVITAT, tot complint amb les mesures adjuntes en el document pdf. d’aquest escrit.

És imprescindible que llegim amb atenció el document en qüestió, resultat d’una feina en diferents direccions per tal d’assegurar un retorn del Ball de Bastons amb totes les garanties. EL NO COMPLIMENT D’ALGUNA D’AQUESTES MESURES POT IMPLICAR UNA RESPONSABILITAT LEGAL PER LA COLLA [EN ESPECIAL PER LA SEVA JUNTA] I PROVOCARÀ QUE L’ASSEGURADORA NO DONI COBERTURA A L’ENTITAT EN QÜESTIÓ.

Esperem que el document sigui fàcil d’entendre però en cas contrari, estem a la vostra disposició per qualsevol consulta.

DOCUMENT


PROPOSTES PER AQUESTS DIES:

 

COL·LABORACIÓ ENTRE EL BALL DE BASTONS I COLORS.CAT

La Coordinadora de Ball de Bastons de Catalunya signa un conveni de col·laboració amb Colors.cat per l’edició d’un llibre sobre els diferents grups i colles que promouen el Ball de Bastons en el territori català. La publicació està prevista per abans del Sant Jordi de l’any vinent amb la intenció que l’obra s’incorpori a moltes altres de cara a ser presentades al Congrés Internacional sobre Ball de Bastons previst per l’any 2021.

MÉS INFORMACIÓ

 

CELEBREM PLEGADES EL DIA INTERNACIONAL DE LA DANSA AMB EL NOSTRE BALL DE BASTONS!

Ens han facilitat una cançó creada especialment per aquest moment, titulada Jo em quedo a casa, i ens han facilitat també una proposta de coreografia per ballar en parella. Aleshores, què volem fer? Voldríem que participéssiu tot gravant-vos fent la coreografia proposada o una altra que us vingui de gust [la podeu adaptar, canviar, fer un tros, etc.] però sempre amb la cançó que us facilitem. En funció de qui sigueu a casa, podeu fer la coreografia de forma individual, en parella, en grup de 4 [o més si sou més de 4 a casa] i si no teniu bastons, doncs endavant amb qualsevol objecte que s’assembli i que tingueu per casa.

El vídeo que feu, ens l’envieu a coordinadora@balldebastons.cat (també el podeu penjar a les xarxes socials i etiquetar-nos!) abans del diumenge 26 [inclòs]. Amb tot el que rebem, editarem un vídeo que compartirem el 29 d’abril per celebrar amb tothom el Dia Internacional de la Dansa i treure més d’un somriure de la gent que tant estimem!

Més informació

 

MOLT BONA DIADA DE SANT JORDI

Ens han fet arribar aquest poema per endolcir aquesta Diada de Sant Jordi diferent. Un poema titulat “Els Bastons no entenen de distàncies” que han fet des de Catalunya i Argentina. Esperem que us agradi i us ajudi a mantenir intactes els vostres somriures.

POEMA

Gràcies i MOLT BONA DIADA DE SANT JORDI A TOTES ??

 

Missatge de la Coordinadora de Ball de Bastons de Catalunya a tota la família bastonera

 

PARTICIPA en el Concurs #JOEMQUEDOACASA

Un concurs de dibuix i disseny sobre Ball de Bastons en el qual podrem participar des de casa. L’objectiu d’aquest concurs és la divulgació i difusió del Ball de Bastons a través de l’art i la seva corresponent expressió artística. Us adjuntem les bases del concurs i us preguem que feu arribar aquest document a totes les persones de les vostres colles i totes les persones que puguin estar interessades. Fem d’aquests dies, uns dies una mica més bastoners deixant volar la nostra imaginació i alliberant la nostra faceta més artística.

BASES DEL CONCURS


ACTES AFECTATS PEL COVID-19

1) La Trobada Bastonera Infantil de Catalunya, prevista pel dissabte 18 d’abril a Esplugues de Llobregat, queda ajornada al 24 d’octubre.

2) Els Concursos Educatius de Narració i Disseny queden ajornats [data a concretar].

3) La Trobada d’Instituts Bastoners de Catalunya, prevista pel dimecres 29 d’abril a La Garriga, queda ajornada [data a concretar].

4) La Trobada Nacional de Ball de Bastons de Catalunya, prevista pel dissabte 9 d’abril a L’Arboç, queda ajornada al 10 d’octubre.


COMUNICATS OFICIALS

 

COMUNICAT del 11.03.2020

Trobades d’àmbit nacional per l’any 2020 [30.03.2020]gencat

Translate »